Terugblik: Dag van de Limburgse Commissaris ’22

door 27 oktober 2022bijeenkomsten

Op donderdag 6 oktober 2022 vond na drie jaar eindelijk weer de Dag van de Limburgse Commissaris plaats. In de ECI Cultuurfabriek in Roermond genoten we van een boeiend en gevarieerd programma.

>

De aftrap

De dag werd geopend door Max Ruiters die vervolgens het woord gaf aan Nico van der Peet om de aanwezigen welkom te heten. Het inhoudelijke programma werd afgetrapt door Mieke Olaerts (professor nationaal en vergelijkend vennootschapsrecht aan de Maastricht University) en Nico van der Peet (advocaat en partner ondernemingsrecht bij Thuis Partners Advocaten). Zij praatten de aanwezigen bij over de laatste belangrijke ontwikkelingen ten aanzien van commissarissen en welke ontwikkelingen in de nabije toekomst te verwachten zijn.

Afbeelding_DagvandeLimburgseCommissaris_2022_NicovdPeet_ThuisPartners

Michel van Veen is advocaat bij ThuisPartners sinds augustus 2021.

Michel van Veen
Advocaat bij Thuis Partners

043-352 13 97

>>

Prikkelende stellingen

Vervolgens namen Sylvana Vijn en Oscar Toebosch het stokje over. Sylvana is als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht verbonden aan Thuis Partners Advocaten. Oscar heeft met Board in Balance onderzoek gedaan naar commissarissen en toezichthouders. In dat kader hielden Sylvana en Oscar diverse prikkelende stellingen uit de praktijk voor die de nodige discussie in de zaal opleverden.

>>>

Toezichthouders aan het woord

Tot slot betraden drie ervaren toezichthouders Tom van Vliet, San Croonenberg en Steph Feijen het podium en werden door Max Ruiters onderworpen aan een vragenvuur over hun ervaringen als toezichthouder.

We kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde dag!

Afbeelding_DagvandeLimburgseCommissaris_2022_3toezichthouders_MaxRuiters

Michel van Veen is advocaat bij ThuisPartners sinds augustus 2021.

Michel van Veen
Advocaat bij Thuis Partners

043-352 13 97

Stel uw vraag aan Frank van Buren van Delfin Executives

Kennisbank

Wij delen graag onze kennis

We hebben inmiddels al meer dan 250 artikelen in onze kennisbank opgenomen. En deze stellen wij graag aan u beschikbaar!

Vacatures

Diverse organisatie hebben vacatures

Vacatures in Limburg, Brabant en Gelderland binnen private en publieke organisaties overzichtelijk gepresenteerd.

Share This