Intervisiegroep: Ontwikkel jezelf als toezichthouder!

door feb 8, 2022opleidingen

Ben jij toezichthouder en wil jij jezelf blijven ontwikkelen als toezichthouder? Wil je scherp blijven door te sparren over actuele vraagstukken met andere toezichthouders? Denk jij na over hoe je effectief toezicht kunt houden op maatschappelijke ontwikkelingen als duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit?

>

Intervisiegroep

Dan is een intervisiegroep wellicht iets voor jou! Delfin Executives en GRC1st nemen het initiatief één of meerdere intervisiegroepen te faciliteren waarin deze thema’s in een vertrouwelijke setting met elkaar kunnen worden uitgewisseld. Doelstelling is met en van elkaar te leren en beter te worden en je netwerk te vergroten. Iedere sessie brengen één of twee deelnemers een onderwerp of dilemma in. Ook zullen we gastsprekers uitnodigen om ervaringen met ons te delen en op te reflecteren. 

‘Leren van elkaar en met elkaar in vertrouwelijke setting.

Elise Lansu is al meer dan 15 jaar actief in het vinden van kandidaten voor toezichthoudende functies  en management- en directiefuncties in met name de profitsector. Daarnaast coacht zij individuele toezichthouders en organiseert zij intervisie bijeenkomsten voor (startende) toezichthouders van verschillende commissariaten.

Elise Lansu
Partner Delfin Executives

06 – 239 09 009

Stel uw vraag aan Elise Lansu van Delfin Executives

>>

Aanmelden?

Interesse in een kennismakingsbijeenkomst? Meld je aan via f.stassen@delfin.eu o.v.v. intervisie, dan ontvang je binnen enkele weken een uitnodiging. 

Kennisbank

Wij delen graag onze kennis

We hebben inmiddels al meer dan 250 artikelen in onze kennisbank opgenomen. En deze stellen wij graag aan u beschikbaar!

Vacatures

Diverse organisatie hebben vacatures

Vacatures in Limburg, Brabant en Gelderland binnen private en publieke organisaties overzichtelijk gepresenteerd.

Share This