Binnenkort starten wij de werving op voor onderstaande vacature

Lid Raad van Toezicht

Stichting Pergamijn - Sittard

>

AANMELDEN VACATURE ALERT

Stichting Pergamijn, met haar hoofdkantoor in Sittard, ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op één van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg.

Bij Pergamijn zijn bijna 1200 zorgprofessionals werkzaam en 600 vrijwilligers ondersteunen de cliënten vol inzet en betrokkenheid. Het aanbod voor wonen, werken, dag-invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Die keuzes, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

De veranderende, complexe en dynamische omgeving waarin Pergamijn op dit moment opereert is volop in transitie en vraagt van de organisatie een grote flexibiliteit, aanpassing en daadkracht om marktconform te kunnen blijven werken. Hierbij is het de ambitie om de organisatie van de zorg zo in te richten dat de cliënt de regie heeft.

Bij Pergamijn ontstaat vanwege het verstrijken van de termijn een vacature voor:Lid Raad van Toezicht (zorg profiel)


Hoe vindt u het commissariaat dat bij u past?

Elise Lansu is al meer dan 15 jaar actief in het vinden van kandidaten voor toezichthoudende functies.

Ze deelt graag  4 inzichten om uw profilering scherper te krijgen. Waardoor u meer kans maakt het commissariaat te vinden dat bij u past.

Share This